Operations Management Demo

Aanmelden
Contact opnemen
Teammanagers, boost je performance! Online Training en expert Coaching programma Operations Management en Sturen met PDCA. Uit de praktijk, voor de praktijk. Afgestemd op jouw tempo en wat jij nodig hebt om succesvol te zijn.
 
Overheerst de waan van de dag? Loop je steeds ‘brandjes te blussen’? Is de werkdruk hoog? Of wil je jezelf verder ontwikkelen naar het volgende niveau als Teammanager?

Het is onze expertise om jou, door middel van praktijkgerichte Online Training, inzichten en vaardigheden bij te brengen waardoor je in staat bent het resultaat van je team of afdeling te boosten.

Je zult leren hoe je vanuit je eigen kracht:

  • ‘operations’ effectief inricht;
  • werkstromen bestuurbaar maakt;
  • medewerkers eigenaar maakt over hun eigen werk;
  • in een proces van continue verbeteren.

Tijdens deze interactieve training wordt je eigen team of afdeling ingezet. Met de zelfscan krijg je inzicht in waar je staat en met behulp van (video) coaching van een expert uit de praktijk boek je meteen zichtbaar resultaat.

Door gebruik te maken van de MemoTrainer kun je opgedane kennis en vaardigheden onderhouden. In je eigen tijd en tempo. Totdat het je tweede natuur is geworden.

Dit is de demo van deze Online Training Operations Management. Deze demo geeft een inzicht in de eerste pagina's van het hoofdstuk wat gaat over Operational Excellence. Ook zijn de eerste paar onderdelen van de zelfscan zichtbaar.
 
Voor meer informatie neem gerust contact met ons op. 
 
 
Aris van Bijsterveldt
 
M +31(0)6 53251375
E aris.vanbijsterveldt@opexpro.nl

Operations Management Demo